TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Sunday, July 12, 2020

NI BUKANNYA GENG PENCEN


BERSATU Pasir Gudang dalam satu mesyuarat yang dipengerusikan oleh Ketua Bahagiannya, Ir Mohd Khairulfadhlan Mohd Dzurri di Sri Alam semalam yang turut disertai oleh 16 ahli jawatankuasanya telah menyatakan sokogan sepenuhnya kepada YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Perdana Menteri Malaysia dan juga selaku Presiden serta Pemangku Pengerusi BERSATU.

Mohd Khairulfadhlan juga memberitahu bahawa masalah nelayan di kampung Kuala Masai juga akan diselesaikan tidak lama lagi selepas Menteri Pertanian dan Industri Makanan, Datuk Dr Seri Ronald Kiandee bersetuju memberi peruntukan membina jeti baharu melalui Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM).

Wowww....ni bukannya geng biasa-biasa. Masalah jeti nelayan Kuala Masai ni bukannya masalah baru, tapi geng ni dapat selesaikan.  Sah...kalau tengok dari muka-muka jawatankuasa BERSATU Pasir Gudang ni, semuanya bukanlah geng pencen, nampak muda dan bersemangat tinggi. 

BERSATU Pasir Gudang pastinya membawa satu keyakinan baru kepada para pengundi dengan barisan orang-orang muda yang menerajui parti. PRU 15 nanti, eloklah Khaled Nordin undur diri dari Pasir Gudang, beri peluang orang muda pula. Jangan nanti malu sekali lagi bila orang pencen kalah kepada orang muda. 

2 comments:

Anonymous said...

kena ada gandingan yg lama dan yg baru...
Tak boleh semua baru....sbb yg baru tak ada pengalaman...

Anonymous said...

ALL MY BITCHES LOVE ME..!!

Nama cucu kesayangan Bekas Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia Tun Dr Mahathir Mohamad ini adalah Othman Bin Mirzan.

https://troopersantidapclub.blogspot.com/2017/11/syok-betul-cucu-madey-kutty-dengan.html?m=1

Anak cucu nih dengan penuh angkuh dan bongkak memuat naik gambar beliau tidur bersama anjing-anjing kesayangan dengan kapsyen “All my bitches love me” dalam lama instagram yang dikongsikan secara umum.

Hebat sungguh Gaya hidup cucu Melayu Baru ni yang beragama Islam. Menyentuh anjing yang merupakan najis mughallazah kecuali dalam beberapa kondisi tertentu.

Memelihara anjing dan tidur bersama najis berat tersebut bukan kondisi yang dibenarkan dalam Islam.

Oleh itu jangan memanipulasikan agama Islam untuk menghalalkan gaya hidup Melayu Baru bersama anjing-anjing kau..!

Bapanya yang bernama Mirzan pernah dikaitkan dengan pembelian kilang arak San Miguel Corp di Filipina.

Makciknya yang bernama Marina@Gereja Mahathir sering dikaitkan dengan kebebasan seksual Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender(LGBT) dan gerakan COMANGO

Datuknya pula Mahathir dikatakan cuba berlagak bagaikan malaikat apabila mendakwa semua orang salah dan yang menunaikan haji sah melalui 1MDB adalah haram.

Othman Mirzan anak cucu Melayu Baru yang sering memaparkan gaya hidup mewah dalam laman sosial beliau kini memalukan rakyat Malaysia.

Hanya berstatus cucu terkaya melalui rompakan khazanah orang Melayu dan bailout beratus billion. Jangan perasan bagus wahai anakcucu Melayu Baru ini.

Cucu Saudara CEO PNB jual Plaza Damansara kepada kroni Daim pun fake degree jugak ker..!?

Langit tak selalu cerah wahai cucu cucu sekelian.!!

ARTIKEL HANGAT BULAN INI