TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Friday, December 9, 2011

GUAN ENG TER"CHECKMATE" -HILANG HUJAH


Akhirnya Guan Eng hilang hujah. Guan Eng ter"checkmate" dengan kebijaksanaan DS Zahid. Guan Eng terpaksa akui kemampuan kapal selam negara. Malah katanya, kemampuan Scorpene tidak dapat diragukan lagi. Dah termalu, Guan Eng cuma kata dia hanya mempunyai pandangan  yang berbeza tentang harganya sahaja. Biasalah Guan Eng.... barang baik mesti mahal. Kalau barang murah kamu tak timbul semula tadi.

Tapi kepada DS Zahid, kalau Mat Sabu yang request, jangan bagi. Mat Sabu kalau nak test, boleh test masuk hutan cuba-cuba jadi "pejuang kemerdekaan" ala-ala Chin Peng.


3 comments:

Isa Mokhtar Dahlan(IMD) said...

Makan nasi basilah nampaknya LGM kali ini,,asyik dok cerita buruk BN.Akhirnya apa dah jadi LGM

Bingai @ Bangang said...

Korang rasa LGE cakap betul atau menipu lagi?

Anonymous said...

even dia nak masuk Islam pun aku masih berbelah bagi nak bagi kat Malaysia sbb dia ada hubungan dengan PAP di Singapore..tu yang masalah tu..jangan jadi macam Othman Wok dah la..pengkhianat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI