TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Monday, December 19, 2011

PAPAGOMO...LU SUDAH LEBIH LOOO -GUAN ENG

Lim Guan Eng telah menggunakan peluang berucap semasa Konvensyen Media Sosial Pulau Pinang 2011 yang bertemakan “Frenz of Penang” untuk menibai Papagomo.


Tapi gua pelik la kat lu Guan Eng. Apasal lu tak saman sama itu Papagomo. Lu ingat Papagomo miskin ka? Bagus juga la lu ni, makan kira selective. Lu cari makan besar aje. That why lu saman paper yang dah established aje.

Kalau betul lu kata Papagomo fitnah sama lu punya anak, lu saman la sama dia, cakap aje tarak guna. Lu pun mau sama macam Nuar ka? Lu sama Nuar apasal banyak takut sama Papagomo? Gua ingat, apa yang Papagomo cakap manyak betul lo, that why lu tak berani saman sama dia. Lu dengan Nuar serupa. Cakap banyak busat!

Tadi gua cakap lu makan ada selective. Lu cari busat punya aje. Aiyaaa....kalau celita plojek pun selupa itu macam ka?

Artikel penuh sila layari SINI

3 comments:

HHalem said...

teresa kok kata Guan Eng..x ada agama..tapi Guan Eng siap syukur lagi pada tok pek kong dia..

cacamarba said...

haha..guan eng kasi saman satu kali la tgk gomo senyap ka dak..tp ini barua,org berhimpun nk jumpa dia kt bwh komtar pn penakut nk trun..mau kasi tanya..guan eng,lu ada teloq ka xdak?kalo xdak,habaq la.aku bole pos sepapan bg kt hang.free..x guna pnya racist.

Anonymous said...

eh..tau pn dia yg hal kapal selam tu rahsia strategik negara..yg dia duk canang mcm2 t apsal..klu dh tau rahsia,lain kali x yah la duk persoal mcm2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI