TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Saturday, December 24, 2011

SUASANA YANG NUAR BERAHIM IDAMKAN

Apa yang berlaku di Russia ni, sangat-sangat diimpikan oleh manusia bernama Nuar Berahim. Diberitakan sekitar 53000 orang berarak di jalanraya Moscow siang tadi kerana membantah apa yang dikatakan sebagai berlakunya penipuan pilihanraya oleh kerajaan Vladimir Putin.

Manusia yang bernama Nuar Berahim ni cukup seronok kalau-kalaulah dia mampu mengumpul manusia seramai itu dan berarak di jalanraya untuk menunjukkan sokongan terhadapnya.Bagaimana pulak agaknya, kalau kita yang anti Nuar ni pulak berkumpul dan berarak seperti itu dengan membawa sepanduk anti Nuar di jalanraya? Rasanya mudah sahaja untuk mengumpul orang seramai itu.

Bagaimanapun kita yang anti Nuar ni bukanlah dari manusia yang 'tak berjenis' yang sanggup menyusahkan orangramai, para peniaga, para pelancung, para pemandu malah Nuar sendiri pun kalau boleh tak mahu kita susahkan. Hebat...itulah perbezaan kumpulan kita yang jauh lebih bertamadun dan terpelajar dari anak-anak buah Nuar Berahim.


2 comments:

Anonymous said...

Nuar jangan fikir dia saja boleh huru harakan negara ...

Kita pun boleh huru harakan dia ...

Anonymous said...

yes why not....depa ingat depa aje RAKYAT...Mari kita yang anti anwar berahim pula berkumpul...kita juga ada hak berkumpul..

ARTIKEL HANGAT BULAN INI