TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Thursday, January 5, 2012

BETUL KE TOK YIM DAH NEKAD?


Betul ke Tok Yim dah nekad kali ini? Apa mungkin kesabaran Tok Yim dan PERKASAnya sudah sampai klimak? Kalau tengok gaya cakapnya, memang Tok Yim dah nekad habis, apa nak jadi, jadilah. Sepertimana yang dikatakannya dalam MKini, "terpulang kepada polis untuk menghalang PERKASA atau Pakatan Rakyat kerana kedua-duanya melakukan perhimpunan haram."


Kalau tengok garangnya pada kedua belah pihak, memang yang menang akan jadi arang dan yang kalah akan jadi abu. Tapi tak tau le kalau last minute, Tok Yim pusing balik macam BERSIH 2.0 dulu.

Kalau kepala semua dah nekad, maka yang kat belakang tu, samada belakang Nuar ke, belakang Tok Yim, fikir-fikirkan beberapa kali. Kesian anak, bini, mak dan bapak kat rumah, Nuar Berahim bukannya sesiapa pun kepada anda. Lain le kalau Izzah tu anak dara ke janda, ada harapan jadi menantu dan tumpang kesenangan Nuar yang super kaya tu.

3 comments:

Anonymous said...

ala..Tok Yim ni pun kadang2 mcm hangat2 taik ayam gak..ckp je lebih..mcm ari tu masa Bersih 2 dulu..kena warning dgn polis terus tarik handbrek!!!..peee raahh!!! xde teloq

Anonymous said...

aku,mak bapak aku.anak bini aku akan turun bersama-sama tok yim. kami nekad menetang al-dajjal anuWar al-juburi wanatangni.

Anonymous said...

bg aku, xperlu dihalang puak2 anwar ni berhimpun..biarkan aje..polis pn klu blh tgkkan je..nnt klu diorg ni dihalang, diorg akan ckp polis yg provok, polis ganas..kita biarkan aje..nnt dh letih, pandai2 la msg2 blk rumah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI