TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Tuesday, May 29, 2012

KADIAQ TUBUH PARTI IKAT BOW

Kadir Sheikh Fadzir meninggalkan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) Angkatan Amanah untuk membentuk sebuah parti politik baru yang dikenali Parti Ikatan Bangsa Malaysia (Ikatan).

He...he...he...Ikatan? Ikatan apa yang nak diperjuangkan Kadiaq? Mungkin parti politik ini adalah wadah untuk Kadiaq melatih lebih ramai lagi rakyat Malaysia yang berkebolehan untuk mengikat bow-tie.

Aku rasa, si Kadiag ni tentu frust, lepas duduk sepentas dengan PKR dan PAS, tak ada yang offer apa-apa jawatan kat dia, tu yang dia bukak parti tu. Kalau sendiri yang bukak tentu berjawatan Presiden. So, bila paper keluar berita, tentu tulisnya begini, Kadiaq, Presiden Parti Ikat Bow....tentu glamer.

Sebagai persedian kepada mereka yang ingin menggangotai parti Ikat Bow Kadiaq, aku sertakan gambar rajah bagaimana untuk mengikat bow dengan betul agar tak le jadi kera sumbang bila bersama dengan Kadiaq nanti.



1 comment:

Anonymous said...

kihkihkihkih....klako!klako!..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI