TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Thursday, September 27, 2012

ROCK GILER!!!


Cehhh...orang tua ni, lambang apa yang ditunjukkan tu sampai berpintal-pintal jari. Satu bukan, duapun bukan. Agaknya lambang tiga suku kot!

Kepada yang pernah remaja sekitar tahun 70an dulu mungkin masih ingat, agak popular juga menunjukkan lambang jari seakan-akan apa yang ditunjukkan oleh 'atuk rock' kat atas tu. Korang tau tak apa maknanya? Korang tanya le abang-abang atau pak cik-pak cik korang. Memang rock beb...bebudak PAS mesti geleng kepala.


3 comments:

Anonymous said...

Kesian la Tok nik nie kena heret sini sana....dah masuk fasa cepat sensitif pun puak2 PAS nak seksa dia duduk dalam politik lama2. Tun M dah lama dah step down.
Calon PAS takde yang layak ke...

Anonymous said...

Keep your fingers crossed Pok Nik..PR might win PRU this time around..Nooooottt!!

Anonymous said...

Dalil apa lg diorg nak guna lps baca ni:

http://en.wikipedia.org/wiki/Crossed_fingers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI