TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Monday, October 7, 2013

AKU SOKONG HISYAM

     
Aku sokong sangat kenyataan Hisham ni. Memang mana boleh masuk akal kalau pimpinan tertinggi UMNO ada mengeluarkan arahan agar ketiga-tiga penyandang Naib Presiden dikekalkan sebab takkan le pimpinan tertinggi UMNO yang ada tak nampak bahawa Hisham ni tak boleh lagi nak diharapkan!

Mungkin ini adalah satu-satunya kenyataan Hisham yang aku sokong dan mungkin juga Hisham sedar bahawa kali ini agak sukar untuknya mengekalkan tempatnya dalam barisan kepimpinan UMNO.


6 comments:

Anonymous said...

Tuan tenggara, kenyataan hisham yg ini pon dia berbohong. sbb dia buat statement ni adalah utk score points dgn sepupunya najib ekoran reaksi negatif akar umbi yg mahukan kebebasan utk memilih kepimpinan umno. biasa la dia nak tunjuk pd sepupunya kononnya dia bagus sentiasa mempertahankan najib. walhal memang najib mahukan hisham dikekalkan bkn la sangat dia nak zahid dan shafie. tapi kena la bisik pd org2 tertentu dia nak status quo supaa jgn nampak sangat dia nak lepas hisham.

Anonymous said...

Mesti la hisham kata tak ada paksaan dari najib. takkan dia nak mengiyakan, itu politically stupid namanya. tapi tengku adanan sendiri dah menyatakan memang kehendak najib supaya penyandang naib presiden dikekalkan, termasuk hisham yg gagal tu.

kluangman said...

Masakan pokok bergoyang kalau tak ada berok di atasnya.

Kewibawaan majoriti semua pemimpin politik sangat sudah tidak boleh dipercayai cakap Dan Janji mereka.

Kes lahat datu - statement hisham - itu bukan pengganas - Jangan dengar khabar angin - kita runding dulu? Kesan Dan hasil - berapa ramai polis Dan tentera terkorban.

Ada hisham rasa bersalah? Ada letak jawatan? Kita nak percaya lagi cakap pembohong mereka?

Anonymous said...

Hishammuddin must GO! Bodohlah ahli UMNO kalau masih memilih dia sebagai Naib Presiden.

Anonymous said...

Sepupu dia siMongol tu lembik asyik tunduk pada cina ( kebelakangan ini baru nak bodek Melayu dah terlambat pun ramai Melayu dah meluat dan tak percaya pada dia) si Hisham Pon ni pulak asyik tunjuk berani lepas tu minta maaf pulak.
Kita dah tengok keturunan Razak dan Husin .......hancus....beri le kat Mukhriz pulak.
KJ mcm Anwar pandai berkata2 tapi hasil .......menjahanamkan saja dan asyik pentingkan diri mereka yg gila nak jadi PM.
Harap org UMNO tak buat silap lagi.

Anonymous said...

Beri dekat Mukriz?
Ada orang bawa cerita kata Mukriz menarik diri!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI