TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Saturday, June 18, 2011

BAWA SENJATA UNTUK BERSIH 2.0

UNTUK AHLI DAP, ANDA KENA BAWA SENJATA INI. OLEH KERANA ANDA GOLONGAN PENAKUT TAPI SUKA MENGACUM MAKA ANDA DUDUK DI BARISAN BELAKANG SEKALI DAN TUGAS ANDA ADALAH YANG TERAKHIR IAITU MEMBAWA SAMPAH DAN MEMBAKAR UNTUK BERSIH. BAKAR HINGGA TIADA BUKTI.

KEPADA KUMPULAN NGO, SENJATA DI BAWAH ADALAH UNTUK ANDA. KUMPULAN ANDA KENA DOUBLE-CHECK KERJA-KERJA OLEH KUMPULAN TERDAHULU. INI KERANA KUMPULAN DI HADAPAN ANDA DARI JENIS SEMBERONO.  SEBAGAI PENYIBUK, KUMPULAN ANDA PASTI TELITI.


KUMPULAN PAS, ANDA DIKERAHKAN UNTUK MEMBAWA SENJATA DI BAWAH. KUMPULAN ANDA YANG TERAMAI SEKALI. KALAU PERLU ANDA BERBARINGLAH DI JALANRAYA DAN GUNAKAN TANGAN UNTUK MENYAPU DEBU-DEBU KEKOTORAN SUPAYA LEBIH BERSIH LAGI.

KUMPULAN PKR. ANDA ADALAH YANG MULA BERTINDAK. KERANA ANDA YANG PERLU DIBERSIHKAN, GUNAKAN TISU DAN TUALA GOOD MORNING YANG ANDA BAWA. PASTIKAN YANG MENGEMAS DAN YANG MEMBAWA KEKOTORAN ITU BOLEH ANDA PERCAYAI.

5 comments:

IBM said...

Salam bro. Nice posting. I like it. Keep it up...:)

enalrahim said...

Sdr IBM,
Thanks for support.

Anonymous said...

hahaha....

Anonymous said...

IT IS VERY GOOD SUGGESTION.
WELL SAID.

Anonymous said...

PAS BEBAL N PKR BEBAL..YG CERDIK DAP.. DUDUK RUMAH..POLIS BANGS AMELAYU..98%..YG BERDEMO 99% MELAYU..BANGS ALAIN UNTUNG BUAT BANNER/POSTER/JUAL CAT/ KAIN TUTUP MUKA/ TOPI/...PKR KENA PAKAI KONDOM UTK "BERSIH"..KAN KEPALA BUTOH MEKA.. SEBAB JOLOK LUBANG JUBUR..

ARTIKEL HANGAT BULAN INI