TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Tuesday, July 12, 2011

AMBIGA PANCING KJ LAGI

Muka tak ikhlas.
Apa ke jadahnya?
Baru sekarang Bersih sedia bertemu Pemuda UMNO dan bercakap di khalayak berhubung tuntutannya.  Kenapa baru sekarang nak berdebat? Kenapa bila dah ada yang mati sesak nafas, dah nak kena saman dengan para peniaga, dah kena sembur dengan air dan dapat gas free, baru nak berbincang, baru nak berdebat. Nasib baik Nuar tak mati hari tu, kalau 100,000 yang datang aku rasa Nuar sah mati kena pijak dengan penyokong dia sendiri.

Kali ni umpan apa pulak Ambiga letak? Debat dengan Pemuda UMNO, debat dengan Khairy tak mendatangkan apa-apa hasil. Kalau betul nak selesaikan masalah, buat appointment, hantar wakil, jumpa dengan pegawai yang bertanggungjawab. Nak suruh jumpa DS Najib, rasanya Ambiga dan puak-puaknya tak layak. Mana layak kalau perangai macam lanun, perangai macam setan, perangai yang sentiasa mencari jalan macam mana nak menghancurkan negara nak jumpa PM. Tak tahu le kalau KJ termakan umpannya kali ini. Glamour apa kalau debat dengan Ambiga. Satu dunia ambil tahu!!!

Dah gagal baru cerita nak debat? Tak payah le. Kemas barang-barang, ko cari le mana negara yang difikirkan sempurna demokrasinya dan yang mahu menerima engkau sebagai rakyatnya, tak payah nak sibuk-sibuk kat Malaysia ni lagi. Mungkin Israel sesuai untuk engkau.

Berita selanjutnya, klik SINI

 

3 comments:

Bingai @ Bangang said...

bagus kalau KJ melompat. boleh buat himpunan Patriot lagi sekali di Bukit Bintang atau Petaling Street. Lepas tu buat dekat Little India. Amacam?

Tak kan balik-balik kat Kg Bharu, Jln TAR jer. Tempat lain nak glamour gak. kan kan kan?

IBM said...

Salam bro.
Ambiga ni dah terdesak kot. Akal keling ni panjang. Harap KJ tidak terpedaya dgn kata2 manis si betina ni. memang dilihat dari raut mukanya, muka tak ikhlas, muka penipu...

TENGGARA is SOUTHEAST said...

BB,
Bagus juga cadangan tempat tu.


W'salam En. Ismail,
Tak tahu la apa yang hendak dia belit lagi. Berdebar-debar juga menunggu reaksi KJ.

ARTIKEL HANGAT BULAN INI