TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Monday, August 22, 2011

MAT SABU TERSEPIT, NAK PANCING ZAHID HAMIDI

HarakahDaily hari ini menyiarkan berita bahawa Mat Sabu menegaskan bahawa sepatutnya isu empat orang askar memangkah kertas undi orang lain bukan dijawab oleh Panglima ATM, sebaliknya ia harus dijawab oleh Menteri yang bertanggungjawab ataupun SPR. Mat Sabu nak ajak DS Zahid masuk lubang yang PAS dah gali.
Kah....kah....kah, Mat Sabu dah gali lubang maut, lepas tu nak suruh orang lain kambus. Celaka punya Mat Sabu. Mat Sabu cakap, ATM sepatutnya berkecuali dan tak terlibat dengan politik, tapi Mat Sabu ni agaknya memang jenis pagi cakap, petang dah lupa, bukankah PAS yang mengheret ATM ke kancah politik? Bukan ke Pemuda PAS yang bawa bekas anggota tentera itu ke pentas ceramah mereka. Bila dah tersepit, jangan nak salahkan orang lain.

Sudah sewajarnya Panglima ATM yang menjawab segala tuduhan tersebut. Memang itu logiknya. Takkan anak kita yang dituduh buat silap, nak suruh Ketua Kampung atau Wakil Rakyat yang menjawab, tentulah kena bapa dahulu buat penafian. Apalah punya bangang Mat Sabu ni.

Akhir-akhir ini kebodohan Mat Sabu sangat-sangat terserlah, lebih lebih lagi setelah dia hanya boleh menggunakan sebelah aje kepala lutut dia untuk berfikir. 

Tindakan Mat Sabu nak puji ATM dah terlambat bila dia berkata "Khidmat cemerlang ATM diakui rakyat daripada merdeka hingga sekarang dan mereka mesti kekalkan prestasi itu sampai bila-bila". Orang putih kata "the damage have been done". Melutut Mat Sabu......melutut.......

7 comments:

TokAyah said...

Mat sabu dengan mahfuz species yg sama. Cakap ikut kepala lutut

Anonymous said...

kenapalah sibodoh bahlol mat sabu ni dipilih orang PAS jadi timbalan...bodoh...bodoh..

Anonymous said...

KERANA YANG LAIN TU LEBIH BANGANG DAN PENDEK AKAL DARI MAT SABUN

Anonymous said...

Dr Hassan Ali dan Nasaruddin Tantawi patut ambil alih meneraju PAS.

Anonymous said...

haha...huhuhu...

Anonymous said...

Mat Sabu 121 memang otak dah tinggal sebelah (kepala lutut). Yang pening sekarang ni juak-juak akar umbi pun ikut pening. Nak disanggah Mat Sabu, dia pemimpin nombor 2 PAS. Tak disanggah Mat Sabu 121 ni dah memeang pun bodoh lagi tolol.
Pening-pening juak-juak PAS kerana kebodohan Pemimpin mereka. Negara Islam entah ke mana? Hukum hudud pun hilang ke mana? Tiba-tiba sokong pulak puak Kristian sebab gereja mereka diserbu oleh JAIS. Nasib kau le!! PAS (Parti Asuhan Syaitan)

TKPM Gajah X Mati said...

Yang geng PAS pileh Alamak Mat Sabu jadi timbalan buat apa. Orang cerdek tapi tak bijak. Dia dulu beri nama DSA Aljuburi... cakap sedap mulut.
Mengaku pejuang tapi hanya pemindato retorik ....

Mari perig berhimpun di Dataran Zero ,Jam Besar Sungai Petani mengingati pejuang pejuang dan wira wira Bangsa dan Islam yang berjuang menentang Komunis ideologi Dajal Yahudi Karl Marx.

ARTIKEL HANGAT BULAN INI