TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Tuesday, October 25, 2011

CARA PAS BUAT HIGHWAY

Sejak akhir-akhir ni, PAS begitu kerap berbunyi pasal highway. Antaranya nak buat highway baru kat Kelantan. Nak kutip cukai tanah dari PLUS di Kedah. Dan yang bestnya PAS kalau boleh nak highway semuanya free, tanpa tol. Mungkin dalam bayangan PAS agaknya, beginilah mudahnya membuat highway sebagaimana gambar di bawah.

1 comment:

Anonymous said...

minta plus bayar cukai, nak kasi tol free - pas tu plus nak kutip duit buat bayar cukai kerajaan pas tu dengan apa? ini tentu nasihat punahsihat oakar ekonomi bergaji rm 1.00 dari selangor tu. dah lah take beer banyak banyak dan pakai punahsihat bengong bab ekonomi, pas pun jadi mabuk laut nak urus bab ekonomi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI