TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Monday, October 17, 2011

HUSAM MUSA JUGA POTONG KEK BIRTHDAY

Aku ingatkan orang PAS sambut harilahir buat majlis doa selamat, lepas tu duduk bersila makan masakan resepi Kelantan ramai-ramai. Rupanya serupa juga, depapun potong kek, "Secret Recipe" lagi. Mahal woo kek tu. Patut bila dah sokong BERSIH, jangan le potong kek, potong le pulut kuning, baru le KUNING!!!
14 Okt 2011 - Husam Musa 52 tahun.

4 comments:

Anonymous said...

potong kek dimasa harijadi adalah mengikut amalan kafir.
HARAM HARAM HARAM.

BOB LOKMAN tak bagi fatwa ke?

BAB BIB BUB

Anonymous said...

aku ada terserempak husam musa dalam lift kat KLCC ptg smalam... blagak dan sombong giler mamat nih. syum pn x jumpa public.Sibuk membaca konon smpai syum kat public pn x boleh. banyak gak duit dia shopping 1 trolley kat KLCC.macam cibai

Anonymous said...

lu orang ni
org potng kek pun nak di masukan dalam blog
takde kerja langsung....
taruk la cerita terbaru semlm warga
spore kena rompak ka jb..
hampeh.

Anonymous said...

aku ada terserempak husam musa dalam lift kat KLCC ptg smalam... blagak dan sombong giler mamat nih. syum pn x jumpa public.Sibuk membaca konon smpai syum kat public pn x boleh. banyak gak duit dia shopping 1 trolley kat KLCC.macam cibai


oooo semalam hang la kat lif klcc
aku nampak muka yang tersengeh sengeh macam kerang busuk
aku rasa muka hang lagi macam cibai...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI