TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Sunday, November 6, 2011

SEBAB MASUK PAS, CIKGU MALA DAPAT NAIK KAPAL TERBANG

Kah..kah..kah... Cikgu Mala bangga betul dapat naik kapal terbang. Tak puas nak tunjuk kat orang yang dia dapat naik kapal terbang minggu lepas, hari ni dia buat lagi posting kat FB. Repost benda yang sama lagi tu. Ialah, hari ni ramai cuti, mungkin ramai yang ngadap komputer dan FB, jadi kalau yang ketinggalan dan masih tak tau yang dia dah naik kapal terbang, dapat le tau hari ni. Seronok Cikgu Mala. 

Ialah, dulu masa jadi Cikgu, mana nak naik kapalterbang. Kalau ada sesapa yang nak gi Gold Coast tak de partner nak naik kapalterbang, boleh le cuba-cuba pelawa Cikgu Mala ni. Tentu dia seronok. Mana le tau dia nak masuk UMNO pulak!!!
Posting 29 dan 30 Okt 2011
Posting hari ni, sama dengan 30 Okt 2011

1 comment:

Anonymous said...

chewh, kecian... kitorang dah naik jenuh naik kapal... paling maleh kalau transit!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI