TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Tuesday, January 31, 2012

JANGAN BANTU ANJING TERSEPIT


Ketua Pemuda PAS terang-terangan tak setuju dengan Nuar Berahim. Tapi anak Pok Nik, mungkin atas arahan bapaknya masih sokong Nuar, masih tak percaya apa yang Wall Street Journal tulis.


Akhirnya, pemuda-pemuda PAS jadi bingung. Korang kalau bingung, baik le pakat ramai-ramai masuk UMNO. Biar le anak Pok Nik dan yang lain-lain tu nak sokong Nuar. Tapi korang jangan terperanjat, sebab Nuar ni macam anjing tersepit, bila dia dah garang balik nanti, habis PAS dilondehkannya tak ubah macam gambar kat atas tu. Sapa yang malu? Korang juga yang malu!

1 comment:

Anonymous said...

sebenarnya WALL STREET JURNAL tu pekakas UMNO...tak gitu nik abduh?.......

beku dah otak mamat nik abduh ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI