TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Sunday, January 8, 2012

SAM KETOT MENGAKU TANDATANGANI SYARAT PERHIMPUNAN


Akhirnya si Ketot terpaksa mengaku bahawa dia memang ada menandatangani surat akuan penerimaan syarat-syarat yang diberi oleh pihak PDRM untuk memastikan perhimpunan yang suku sakat Pakatan tergila sangat nak hadiri.

Tapi kalau dah dasar paria, tetap paria juga. Walaupun dah mengaku sendiri yang dia tandatangan surat tersebut, tetap dikatakan bahawa pihak PDRM nak spin. Spin kepala hotak dia. Selepas berbincang begitu lama, takkan le surat yang polis suruh tandatangan tu setakat untuk suruh baca aje. Dah tandatangan setuju terima surat tersebut, maknanya kena le juga setuju dengan isi-isinya, kalau tak buat apa tandatangan? 

Kepada pihak PDRM, kalau pihak PDRM sudah begitu berlembut dengan puak-puak bangang ni tetapi masih lagi mahu mencabar, maka esok jangan lagi teragak-agak, tibai bangang-bangang dan barua-barua ni cukup-cukup, biar heboh satu dunia agar ramai yang masuk sepital kerana kedegilannya. Apa nak herankan, Britain juga tibai penunjuk perasaannya yang merusuh tempohari.


5 comments:

Anonymous said...

dah tandatangan tu makna suka sama suka, HA HA HA kalau tak suka tak payah buat demo.

Anonymous said...

Dasar mulut JAMBAN, macam nilah sikap orang tak bertamadun...

Anonymous said...

polis tak sebodoh itu untuk benarkan sebarang demo tanpa syarat , jangan ingat polis tak ada muslihat , sedangkan dlm komunis mereka boleh menyusup menyamar masuk , sedangkan dalam geng jual dadah mereka boleh menyamar , sedangkan dlm gerila MORO pihak polis boleh tembus ...inikan pula setakat shamsul ketot atau Azmin , kacang je !

shamsul dah sign akur syarat peraturan , Azmin kata tak ada syarat , biarkan ...biarkan mereka merusuh ,biar apa berlaku sekalipun , polis tetap menang dan betul !

Anonymous said...

ketot, ketot.

Anonymous said...

dh tndatangan mknanya setuju la tu..akai x dak ka shamsul ni..

ARTIKEL HANGAT BULAN INI