TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Tuesday, January 3, 2012

SIAPA DULU MACAM NI?


Kepada bebudak yang sekarang dah kat U dan dah ingat serba bijak, cuba imbas kembali pada hari pertama kamu menjejakkan kaki ke alam persekolahan. Mungkinkah sebahagian dari kamu yang terpaksa menguji kesabaran ibu dan bapa. Manakala ibu dan bapa terpaksa berlembut selembut-lembutnya demi memastikan kamu mahu bersekolah.

Jom kita layan kejap video kat bawah ni, kepada pemilik video ni yang aku dapat dari You Tube, mohon izin untuk share suka-suka untuk ceriakan pagi ini.

3 comments:

HHalem said...

:-)

MINDA RAKYAT said...

aku dulu x de la sampai mcm ni.. cuma time ayah aku hantar masuk kelas aku masuk la..bila dia keluar nak balik aku ikut balik la.. 3 4 hari je mcm tu.. lepastu dah seronok jumpa kawan x de dah mcm tu.. hehehe.

TENGGARAisSOUTHEAST said...

Minda Rakyat...
Ha...ha...ha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI