TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Monday, January 9, 2012

TIDUR TEPI JALAN -ARAHAN CAGUBAD


Bodoh!!! .... Si Cagubad kerahkan penyokong peliwat agar terus bergerak ke mahkamah Jalan Duta sebaik sahaja habis perhimpunan mereka di KSS nanti. Nampak gaya yang berhimpun esok ramai le yang akan tidur dalam kenderaan atau mungkin terus berjaga sampai ke pagi. Sah nanti semuanya tak mandi pagi. Tak sembahyang subuh.

Bila tak cukup tidur, tak mandi pagi, badan jadi panas, maka cepat le dia orang ni merusuh nanti. Yang terus mengikut arahan Cagubad tu, memang le betul-betul tolol.

Nak kata hit perhimpunan esok tu, rasanya macam sepi. Kalau tengok tweet dan FB puak Pakatan, nampaknya sepi pada malam ni. Baik PKR, baik DAP baik PAS. Yang PAS tu mungkin ramai yang berkabung atas kehilangan Hasan Ali, tu yang FB pun masing-masing tak update, takut salah statement agaknya!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI