TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Friday, February 3, 2012

CELAKA NUAR, BURUKKAN MALAYSIA KAT TURKEY


Patut Nuar ni bukan sahaja tak boleh bagi keluar negara, malah keluar rumah pun dia ni dah tak patut. Bila mulutnya terbuka aje, tak mengira tempat, hanya untuk memburuk-burukkan Malaysia aje.

Macam ni punya manusia pun ada. Habis dijaja dan dicaci Malaysia, tapi tetap juga nak duduk kat Malaysia malah bercita-cita nak jadi PM lagi. Aku takut kalau dia jadi PM nanti, Malaysia lagi jauh lebih teruk dari sekarang. Baru setakat jadi TPM pun habis semua suku sakat dia kaya raya.

Rencana penuh di SINI

Demokrasi yang macam mana yang dia nak? Mungkin bila BN kalah semua kerusi atau BN tak bertanding lawan PKR, baru le nak iktiraf Malaysia mengamalkan demokrasi? Selama ni dia sendiri, anak, bini menang pilihanraya, bukan melalui proses demokrasi ke? Atau dia menang kerana doa bomoh siam?

7 comments:

Anonymous said...

Memang natang Nuar ni gila babi

Anonymous said...

babi tua nak mampos ni mmg barua,kat luar sana kata malaysia x betul.ni le keturunan haramjadah.kalau dia dan geng dia menang pru 13(nauzubillah)habis dia lelong negara kita kat luar sana. moga moga dia mampos di panah petir

Anonymous said...

RABAI ANWAR NI AKAN DI UPGRADE UNTUK DIJADIKAN AL MASIH AL DAJJAL...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

Kan Ibrahim Ali dah kata...dia ni tak relevan lagi dalam politik Malaysia. Dia tak relevan dalam agama dan bangsa juga.
Dia ni Gila. It is that simple. Biarkan dia melalak di mana pun. Semua org tau, dia ni gila nak jadi PM, so he has this mentality thing stuck in his head. It is the PM Syndrome. Gila...hahahahaaaa

Anonymous said...

Kalau orang Turki tahu dia pro-Israel....mereka takkan layan dia

Anonymous said...

not even 1 free media in Msia, what a crazy statement from the opposition, Suara Keadilan, Harakah, Malaysiakini, and all the pro-pakatan bloggers, aten't they as free as the air to express their views? They condemn, harass, make malicious statements to BN-UMNO all the time. According to a local medical report, 1 out of 6 people in Msia is mentally unstable, including pakatan rioters.

Anonymous said...

haha....sat g dia cakap pulak kronisme kat malaysia....si azizah dan izzah tu sape pulak erk nuar berahi??....ala....masa ko jd TPM dulu, ko da songlap macam2, boleh la ko dapat fund....law x camna si nuar berahi ni dapat fund?? anyone tell me mana dia dapat fund??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI