TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Thursday, February 2, 2012

IZZAH NASIHATKAN PAPA DUDUK DIAM-DIAM JAGA CUCU

Mungkin Nuar Berahim dah tak berdaya lagi nak menghadapi Tun M, itu yang dia suruh Tun duduk rumah jaga cucu aje. Ingatkan Tun M dah bersara akan berdiam diri, rupanya tidak. Sayang Tun M kepada Malaysia teramat sangat. Rasanya Tun M tak rela Malaysia jatuh ke tangan orang yang tamak haloba macam Nuar.



Nuar ingat Tun M aje yang ada cucu. Dia tak sedar bahawa dia juga ada cucu. Kalau tengok gambar-gambar, Nuar lebih layak duduk rumah dan jaga cucu, biar le politik si Izzah aje yang aktif. Kesian kat budak tu nanti, mak, atuk, nenek, semua aktif politik.

3 comments:

Anonymous said...

Berani ke bagi dia jaga cucu...

PAPA GOMO said...

ha ha ha atok kote bengkok....
sorry bro link tercicir tu coz ada problem

Pengundi Baharu said...

Suruh dia jaga Chinadoll lagi bagus...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI