TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Friday, April 6, 2012

BERLAKI MAT GIAN

Kejadian yang berlaku di Bangkok, Thailand apabila seorang suami menjadikan isterinya sendiri sebagai tebusan. Lelaki tersebut yang dikenali sebagai Sakdawud Hamsiri dikatakan dibawah pengaruh dadah ketika menjadikan isterinya, Thawee Naiyanit sebagai tebusan.

Polis Thailand terpaksa mengambil masa selama 6 jam untuk memujuk lelaki tersebut yang akhirnya ditumpaskan dengan menggunakan "taser gun" setelah segala usaha memujuk gagal. Bagaimanapun isterinya hanya mengalami sedikit luka sahaja dan tiada apa-apa kecederaan lain yang berlaku.


2 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

selamat "MELEBURKAN WANG ANDA"....apa kejadahnya pancing kat sini....suh...suh...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI