TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Friday, May 11, 2012

KARPAL SURUH HADI BERHENTI TEMBERANG




Apa kata juak PAS kali ini? Karpal dah sound direct kat Hadi Awang suruh berhenti temberang. Jangan cakap pasal hudud lagi. Menurut Karpal, Hadi tidak berhak berbuat demikian terutama ketika menyatakan pakatan itu akan melaksanakan hudud jika berkuasa dan menyifatkan kenyataan Hadi adalah retorik semata-mata dan tanpa sebarang justifikasi (sini).

Itulah Hadi, nak keluar kenyataan tak mahu mengadap dulu Godfather, kan ke dah kena sound. 

Woiii orang PAS! Korang tak bengang ke Presiden korang kena sound macam tu? Kalau UMNO yang tegur, bukan main menocang lagi ko orang melawan. Tapi aku yakin, orang PAS tak berani marah Karpal, kalau marah kena jual!


5 comments:

Servant of God said...

Biasa laa.. orang Pas kan takut pada kafir...

Anonymous said...

ahlul bahlol PAS malu dan rasa terhina.... x tahu kat mana nak sorok muka...sedih, begitu hinanya mereka bila presiden sendiri kena sound direct...terkulat kulat, terkebil kebil...menjadi bodoh, diam seribu bahasa..x tahu nak jawab balik....bila si God Father berdehem...

sememangnya si bahalol je yg selalu jadi pencacai kafir harbi ni...di suruh baring atas jalan raya, buat...di suruh kutip botol arak..kutip...di suruh merusuh...buat....

kesian aku...

BILA ALLAH TELAH BUTAKAN HATI MEREKA..

Anonymous said...

Keh keh keh...PAS dah FAIL....kalo mcmnih mcmana nak tegakkn negara n hukum Islam seandainya pakatan mmrintah....

Baru sebut hudud aje, God Father berdehem terus telor tersentap ke dalam......

Satu2 jasa PAS yg teragong di donia ini ialah dapat MEMECAHBELAH PERPADUAN ORG MELAYU/ISLAM....jika org Islam di Malaysia hilang hak di negara ini, semua itu adalah dari JASA n PERJUANGAN tersohor PAS...

Anonymous said...

LAaa orang PAS kan kulit dah setebal kulit buaya mana tau malu atau tersa hati, sebab hati dia org ni dah gelap tebal berselut. PAS ni tak tahu ke sejak awal 60an samapai sekarang pun DAP tetap tak akan berginjak atau langkah seiring dgn PAS kalau babit isu negara terutama HUDUD. DAP dia tau undang undang kalau boleh nak elak, ni PAS main terjah je bukan tahu fikir panjang lebar otak pun main ikut ja apa yg boleh, DAP tu bukan calang calang pemimpin kecuali LGE, boleh kira otak geliga gak. Nak tengok Fatwa Baru NIKI AJIS pulak tentang Karpal Singh ni, biar KArpal belasah orang tua tu cukup cukup baru tau kot langit tinggi rendah.

Anonymous said...

karpal tau klo dia x tak sound,undi DAP hilang.jd lbh baik biarkan Hadi hilang terus pengundi melayu untuk Pas.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI