TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Friday, May 11, 2012

LA....RUPANYA BELUM SAH LAGI!


Kalau dengar canangnya bukan main lagi. Rupanya belum jadi ahli lagi. Kira macam duduk serumah dulu le ni. Nak test, serasi ke tidak. Ni dah nak hantar borang, kira serasi le agaknya tu. Dah test, dah serasi, baru kawin. Tak ke gitu....! Ini petikan dari Harakah;

KUALA LUMPUR: Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat akan menerima borang keahlian ahli PAS daripada penyanyi popular bersuara lunak dan Juara Lagu 1990, Wan Aishah Wan Arifin (gambar) di Markas Tarbiah PAS Pusat Taman Melewar, Jumaat 11 Mei hari ini, jam 9.30 malam.

Ingatkan sebelum ni ke hulu ke hilir diusung dek PAS, dah sah jadi ahli, rupanya malam ni baru nak serah borang. Isyhhhh....lebai PAS memang tak tau malu usung anak bini orang yang belum sah jadi ahli lagi ke hulu ke hilir. Tapi kot awal sangat serah jam 9.30 malam tu, kenapa tak kul 3.00 pagi?....ha...ha...ha...




11 comments:

Anonymous said...

Terbaru. Kalau Wan Aishah tau yang Nik Ajis pun terima SETAN jadi ahli PAS, pasti beliau berfikir 2x nak serah borang ahli...

Anonymous said...

Ustaz hadi dah setuju ke ? kerana kira kira 20 tahun dulu dia ta suka kan Aishah [ masa dalam kumpulan fan club ]

Reverse Gear said...

Dia ni nak masuk PAS. kalau masuk PKR memang afdal la serah borang ahli jam 3 pagi. kalau nasib baik boleh dapat hadiah aiskrim percuma!!

Anonymous said...

akhirnya wanita sumo masuk pas.

Anonymous said...

bagus lah tu dia masuk PAS... kut-kut boleh menyucikan hati dia. jgn luar jer nmpak bagus... dlm pun kena bagus tau Wan Aisyah... kata-kata tu kena ikut Islam juga... jgn campur urusan keluarga orang...kata-kata jgn main tibai jek... sbb nak bodek keluarga yg kat Johor tuuu.. lagi satu... anak tu jgn kena sci kan juga... jgn simpan video-video lucah lagi tauu.. nnti anak dgn mat salleh tu tgk.. hbs di praktik kan kt budak-budak lain... lepas Wan Aishah, kena ikut peribadi Islam sebenar tauu... anak-anak pun sama.

Anonymous said...

maaf... kesilapan menaip.. pembetulan... keluarga angkat' di Johor...

Anonymous said...

Apa nak terkejut dia dulu pernah menyanyi kat Malaysia pakai COLI dengan SELUAR PENDEK jee,

Anonymous said...

Baguslah dah masuk pas.Kot terniat nak cuci dosa lama ke.kan Murshitdol am Pas tu boleh ampun dosa orang.Sayangnya silap pilih termasuk dalam mulut naga.Ciannnnn dia.Ehekkkk ehekkkk

Anonymous said...

bedal la .... no 4 boleh apa .

Anonymous said...

Camana hah... depa dok usung ore tino gi mari tu saloh ko dok hah...

Anonymous said...

rupanya nak masuk pas ni pun macam remja sekarang memilih pasangan.sesuai ke tidak.kalau sesuai baru masuk meminang kalau tak sesuai selamat tinggalah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI