TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Monday, June 25, 2012

JANGAN ASYIK NAK MENIBAI AJE!!!


Kepada pemimpin-pemimpin PAS, beringat le sedikit. Sedar le diri. Kalau tak mampu tak payah buat.

Kalau tak mampu nak sediakan dana untuk berkempen pilihanraya, tak payah bertanding! Takkan le nak bertanding dan nak jadi calun YB pun nak mintak rakyat bantu? Nanti kalau menang dan jadi YB, apa ke gaji tu nak di faraidkan kepada yang bagi modal?

Nak buat lebuhraya, tak ada duit? ...tak payah buat. Jangan nak tibai duit rakyat. Kalau tak mampu nak sediakan kemudahan kepada rakyat, serah diri, mengaku kalah dan suruh rakyat Kelantan undi pulak BN. Tak payah nak mintak-mintak derma. Sekurang-kurangnya BN ok le juga, buat dulu lebuhraya, baru kenakan tol. Ini PAS kejadah apa, lebuhraya belum nampak bayang lagi, dah mintak tol dengan rakyat! 

Rakyat juga diminta celik mata. Jangan diperbodohkan. Depa yang nak YB, tapi takut nak bergolok bergadai. Kalau yakin menang, gadai le apa yang ada. Yang depa berani cuma berjanji, kalau saya menang, saya akan...... Bagaimana kalau kalah? Yang rugi ialah rakyat yang bagi sumbangan, silap-silap duit sumbangan tu ada lebih lagi untuk calun enjoy!!!


6 comments:

HHalem said...

Tuan;

Sistem Pre-Paid...kena bayar dulu sebelum boleh buat...lalu belum tentu lagi..

Idea depa cedok dari TOL Pre-paid, Hp Pre-paid...

Nak bayar BQ Preliminary Items pun x lepas.. x lojik langsung puak-puak ni..depa ingat mudah mcm main masak-masak..

Projek Billion2...Item Projek Cars pun dah 20 biji...apa laa Goblok..

Duit Derma tu masuk acc mana?...Acc Belanja Wang Runcit Kerajaan Kelantan atau Acc Runcit Parti PAS..

Anonymous said...

takpa..janji kebas duit rakyat sebelum pilihan raya..nanti waktu pilihan raya boleh buat janji yang baru lagii..

Anonymous said...

Kebas tetap kebas.

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Sekadar peringatan bagi yang lupa." Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan" –(Al-Maidah: 8).
Berhati-hati dengan komen dan posting yang dihantar kerana ianya akan menjadi persaksian-mu di padang Mahsyar kelak.

Anonymous said...

pelan highwaynye lukis atas google map je tu...nak kelentong pun agak2 la usam hehe

Anonymous said...

CEH...NAK BUAT NEGARA KEBAJIKAN KONON. SUDAHNYA MINTA ORANG BUAT KEBAJIKAN KAT DIA...BUAT ANON 819 TU. TERIMA KASIH KERANA INGATAN. TAPI TOLONG PERINGAT JUGAK KAT KETUA-KETUA HAMPA PUAK-PUAK MUNAFIK PAS DAN PENIPU PKR TU. JANGAN DOK NAMPAK ORANG SAJA.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI