TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Wednesday, June 27, 2012

SORRY...SAMA TUN M, GUA TAK BERANI BEB!


DS Najib tak boleh nak ikut lagu hang. Hang tak da tanggungjawab yang nak dilunaskan. DS Najib kena tadbir negara, majukan negara, makmurkan rakyat, pastikan negara aman.

DS Najib juga tak ada duit sebanyak hang. Hang ada RM3b. Boleh la hang duduk menunggu. DS Najib sibuk....sentiasa sibuk untuk rakyat, tak ada masa nak layan hang. Hang ada kawasan Parlimen pun hang tinggalkan, dok pi merayap serata Malaysia, dok sibuk kat parlimen orang lain mengalahkan menteri.

Kalau PM dan menteri-menterinya nak melayan hang, hancur kebajikan rakyat yang lain. Hang jangan dok perasan hang baguih sangat. Apa yang hang buat semasa jadi TPM dulu? Kalau baguih, takkan Tun M terajang hang keluar.

Tun M pun dah ajak hang debat tu, apalagi, sahut le. Tun pun dah pencen, dah tak sesibuk DS Najib, boleh le sesekali nak layan gila hang tu. Takkan tak berani kot?


1 comment:

Anonymous said...

Dia mana ada teluq untuk berdebat dengan Tun Dr Mahathir, pasal orang tua tu tahu sapa dia , luar dalam , spender kalar apa yang di pakai nya pon dr mahathir tahu

ARTIKEL HANGAT BULAN INI