TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Friday, August 3, 2012

MENTERI PALING MELOYAKAN


Kalau korang tanya pada anak-anak muda, siapa barisan kabinet DS Najib yang paling meloyakan. Pasti jawapan yang akan diterima ialah Rais Yatim! Kalau tanya mereka lagi kenapa, jawapannya "saja tak suka, meluat".

Anak-anak muda dan tak kurang juga yang dah berumur juga pelik, kat mana berkenannya DS Najib pada Rais ni sampai masih boleh kekal dalam kabinet.

Dah pandai petik gitar tu dan dah boleh cipta lagu, eloklah resign dari politik dan busking pulak kat area Central Market, sure popular semula nanti!


6 comments:

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

rakab said...

eh, eh janganlah marahkan tok Rais tuu...dia cuma berusaha nak memenangi hati semua pihak terutamanya golongan muda.

Biarkan aje laa dia dengan pendekatannya...sebagai veteran politik tentu dia lebih maklum baik buruk setiap tindakannya.

usin said...

mr blogger, bulan puasa yg mulia ini kita bukan sahaja kena menahan ANGRY, malah kita juga kena menahan BIRD. so, kalau rais tak jentik TELUR anda, jgn la BIRD anda ANGRY k.....

Anonymous said...

Ini kes klasik, tunjuk bakat kesenian sikit ape ada hal, lainlah kalu siap terkinja kinja tak tentu hala.

Anonymous said...

Ya betul!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI