TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Thursday, July 28, 2016

BERMULA DI JOHOR REJIM DAP LIM BAKAL TERSUNGKUR

Malam ini Lim Guang Eng akan ke Batu Pahat Johor dalam mencari sokongan dari DAP Johor untuk 3S.... iaitu SUPPORT, SYMPATHY, SOLIDARITY. Dapatkah Guan Eng akan 3S tersebut?


Mungkin Guan Eng lupa agaknya atau terlalu percaya dengan proksinya di Johor iaitu Liew Chin Tong. Sebenarnya dah lama DAP Johor ni terpecah dua apabila Chin Tong dijadikan proksi kepada Dinasti Lim untuk menguasai DAP.

Maka kehadiran Guan Eng ke Batu Pahat malam ini akan disambut oleh kedua-dua kem dalam DAP Johor dan masing-masing akan memberikan 3S buat Guan Eng.Hahaha.....satu kem beri 
SUPPORT, SYMPATHY, SOLIDARITY
dan satu kem lagi beri
SAPU, SONGLAP, SEBAT...3S dari DAP Johor!!!

Nampaknya kain rentang yang anti kepada rejim Lim dah dinaikkan dibeberapa tempat di Batu Pahat untuk menyambut Guan Eng.

Apakah gerakan 3S DAP JOHOR (SAPU, SONGLAP, SEBAT) akan menular ke seluruh Malaysia? Kiranya ini berjaya, bermakna Liew Chin Tong dan sekutunya juga tak akan selamat dalam percaturan politik DAP Johor. Sama-sama kita perhatikan.

5 comments:

Loloq SPAG said...

Mak Aii..Dr. boo org lama Johor..Cin Tong masuk Johor tak cium tangan Boo

Loloq SPAG said...

Mak Aii..Dr. boo org lama Johor..Cin Tong masuk Johor tak cium tangan Boo

Anonymous said...

Betul tu. Dulu kata ahli DAP S.K Soong Lim is worst than Mao Tze Tong.

Anonymous said...

bila anak jadi liabiliti, bapak jugalah kena bailout. cumanya sanggupkah rakan-rakanya dukung biawak hidup? tunggu dan lihatlah nanti ye.

Anonymous said...

Parti "Melayu" Tun pun rasanya akan berhadapan penolakan yang samà.... bukan untuk org Melayu pun.. untuk anak manjanya yang botak tu.....

ARTIKEL HANGAT BULAN INI