TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Wednesday, August 3, 2011

APALAH DUGAAN RAMADAN INI

Poning den, dah bermacam cara dan ikhtiar dibuat, tetapi masih tak berjaya juga lagi. Apalah masalah blog aku ni, posting tak mau update kat blogroll. Sesiapa yang ada kepakaran mohon bagi tau camna cara nak mengatasinya.


3 comments:

Zahari al-Kelantani said...

Masalah ini kena tanya pakcik google.terjadinya masalah in antaranya kerap copy paste,,jika mahu copy paste haruslah yang diamabil dari tempat lain deletak dahulu dalam Microsoft offic dan lakukan beberapa edit dala tulisan atau tambah,selepas itu baru di masukan kedalam blog anda-insyallah selamat

Zahari al-Kelantani said...

Sudah ok kah blog anda--kerana diblog saya dah ok..lis dah update

enalrahim said...

Sdr Zahari,
Belum lagi, masih merepair lagi. Yang update tu posting saya pagi tadi.

ARTIKEL HANGAT BULAN INI