TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Thursday, August 25, 2011

KHALID VS GOMO - PENGUNDI ATAS PAGAR PULA CABAR KHALID


Cantik juga permintaan pengundi atas pagar ni, saman-saman buang masa aje. Pengundi cuma nak tau sapa betul sapa temberang. Sanggup ke Khalid Greja dan lain-lain nama yang terlibat dalam pendedahan Gomo berkaitan isu DUMC tu bersumpah? 

Kalau pengundi yang saman ko.....taik idung pun ko kena jual.
Aku ingatkan satu aje, kalau nanti Si Kok tu bersumpah pegang Bible, jangan pula Khalid ikut.Biasanya bab-sumpah-sumpah ni, puak pembangkang memang allergik sikit, lebih-lebih lagi bila dah terjangkit penyakit Nuar.Inilah komen pembaca yang mengaku sebagai pengundi atas pagar mengenai isu Khalid Greja vs Gomo.Anonymous said...

Surat Terbuka untuk Politikawan:
Khalid Samad tak perlu pergi heret Papa Gomo ke muka pengadilan kerana ia ambil masa untuk dapatkan keputusan. Masa itu emas buat kami (golongan atas pagar)

Sebagai pengundi atas pagar, dek kerana PRU 13 dah hampir makanya kami perlukan juak-juak pembangkang yang terbabit dengan polemik GMDU agar angkat sumpah bagi menafikan pertuduhan Papa Gomo.

Gagal berbuat demikian maka kami akan mengambil pendirian iaitu apa yang diartikelkan oleh Papa Gomo berhubung "cover up" adalah benar belaka dan tidak ada yang tidak benar melainkan semuanya benar.

Atas Pagar
August 25, 2011 4:23 PM

1 comment:

Anonymous said...

Drama Melayu: Proksi Gejare versus Pop Gomo

KG: "ko tolong beritahu PG kalau aku jumpa dia siaplah dia..."

AMKayu: "Wokey! Bro"

selepas 2 minggu, KG bertembung dengan AMKayu dan PG di August House.

AMKayu: "itu pun dia PG. bolehlah siapkan dia tu.."

KG: "nasib baik jumpa kat sini kalau jumpa kat kampung siap dia...apapun ko pi mintak no pasport dan alamat rumah dia tu, nanti kita hantar surat saman..."

AMKayu: "hmmm..ke situ pulak dah..."

Kah Kah Kah

ARTIKEL HANGAT BULAN INI