TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Monday, January 30, 2012

ANE...YOU JANJI KAT JALAN PLUTO ATAU PLANET PLUTO?


Haru... Janji nak bagi rumah baru tahun 2010, last-last sampai tahun 2012, habuk pun tarak. Atau mungkin penduduk Kampung Bunga Raya tersalah dengar....rasanya wakil rakyat dia janjikan rumah baru untuk mereka di Planet Pluto, bukannya di Jalan Pluto. Itu yang susah nak laksanakan.

Dulu dek kerana janji-janji manis PKR, habis semua pakat undi PKR. Akhirnya kini, kat BN juga korang mengadu ya! Bila dah susah, dah temui jalan buntu, BN juga yang bantu. Ishhh...ishhh...ishhh....memang tak baik BN ni!!!


BN ni pun cepat sangat tunjuk simpati. Dia orang start mogok pukul 9.00 pagi, pukul 4.30 petang BN dah datang. Lama lagi masa aku tak makan ketika bulan puasa. Patut tunggu sampai berkulat nasi kat dalam periuk dia orang tu, baru pujuk. Bukan apa nak tengok gelabah tak gelabah puak-puak PKR kat Selangor tu.


2 comments:

el halim said...

Bang

Kalau lambat sampai nnti orang PKR datang bawa janji kosong lagi..kesian diaorang..nasib baik BN datang..

HHalem said...

Ane tengah mabuk..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI