TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Sunday, February 26, 2012

PKR MINTAK SIASATAN PROFESIONAL TERHADAP MANGSA TRAGEDI LYNAS

Aku cari muka iras-iras Badrolamin kat sini, tak ada!

Apapun ceritanya, bagi aku, ini adalah "tragedi himpunan hijau" mangsa Lynas yang pertama. Maka elok sangatlah kerajaan menyahut permintaan PKR melalui Setiausaha Agongnya, Saifuddin Nasution.


Oleh kerana ini "tragedi Lynas", maka satu siasatan yang terperinci dan saintifik perlu dilakukan. Siasatan terhadap Badrulamin perlu menyeluruh, perlu mintak dia serah DNA secara sukarela. Anunya harus diukur dan lihat kalau-kalau bengkok dek radiasi.

Mungkin selepas ini dia boleh bertanding dengan Nuar untuk jawatan Ketua Umum PKR berdasarkan siapa panjang dan siapa bengkok.

Pandai ye puak-puak PKR ni. Kalau kena kat puak dia, macam-macam yang dia mintak, tapi kalau kena kat orang UMNO,  terus dia buat short-cut, jatuh hukum. 

4 comments:

Anonymous said...

memang puak2 ni macam haram kalau kena atas batang bengkok depa senyap sunyi. cuba kena kat orang lain satu dunia melalak macam hanjing....hehehe

Anonymous said...

Takyah siasat...dah kompom dok dlm bilik dgn bini org....kain putih dan parang panjang...bagi kat laki wanita tu..mana yg dia pilih....!ada berani kaaa...?Khalwat kann..kikiki

HHalem said...

:-) Kalau dia bebas, baru telus & profesinal..

Anonymous said...

kena buat DNA (Mani) test kat tilam, untung-untung ada macam kes nuar, ha ha ha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI