TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Wednesday, February 29, 2012

VIDEO OSTAD PKR DAH SAMPAI KE NUAR?


Korang agak-agak le, dua orang ni tengah tengok apa kat phone tu. Mungkin lama masa mereka menatap phone tu sampai terpaksa menonton sambil charge.

Kalau tengok muka depa, bukan main excited lagi. Jangan-jangan ada video hit baru tak? Video siapa agaknya? Mungkin ke video Ostad PKR?

2 comments:

Anonymous said...

Sakit belakang boleh duduk macam tu?? Muka kesakitan tahan sakit belakang tu. Kesian.. Kesian...

Anonymous said...

Salam semua;
Swiss Garden Hotel adalah hotel 4 atau 5 bintang. Bagaimana boleh 20 orang gangster masuk kedalam hotel tanpa disedari oleh pengurusan dan pihak keselamatan hotel. Adakah pihak keselamatan hotel gagal mengenalpasti kehadiran begitu ramai gangster memasuki hotel dan naik ke tingkat dimana penghuni tinggal.
Jika ini benar berlaku, adalah tidak selamat untuk menginap di Swiss Garden Hotel Kuantan. Pihak Swiss Garden Hotel Kuantan perlu mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung dengan perkara diatas terutamanya bila ada penginap hotel mendakwa dipukul oleh gangster didalam bilik hotel.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI