TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Thursday, April 19, 2012

KIRA OK APA....


Bukan main lagi puak PAS menjaja cerita yang masih lagi samar-samar dan belum tentu kesahihannya. Bukan main seronok lagi PAS bila terdengar ada skandal menteri UMNO, perempuan dan wang. Dan si Mazlan tentu seminggu tak bercerita fasal ANAK.

Tapi bila bab skandal pemimpin PAS yang dah sahih kantol dan tertangkap, semuanya sunyi sepi, sibuk mencari dalil untuk menghalalkan keadaan. Inilah assobiah PAS! Membela puak sendiri walaupun jelas melakukan kesalahan.

Betul atau tidak, biarlah pihak yang berkuasa yang menjalankan siasatan kerana laporan polis dahpun dibuat. Bagi aku apapun  keputusannya kira OK aje. OK macam mana? ....kira OK le kalau nak bandingkan skandal pemimpin PAS dengan bini orang, lepas tu free pulak, silap-silap siap mintak derma lagi dengan bini orang tu!!!


4 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Anon April 19, 2012 2:50 AM

Jubor lembu lah kao.... Pergi kampen orang Melayu yang tolak PTPTN lah moga mereka dapat duit berkepuk-kepuk dan tak payah minta bantuan bodoh. Kao bi spammer dari PR aku rasa.

Anonymous said...

Si mamat April 19, 2012 2:50 AM jelas dari puak pembangang. Aku tak pernah tengok pun mamat sakit otak tu berkempen secara agresif dalam blog pembangang, tapi kalau kat blog mesra kerajaan, kalau 1 hari tak copy & paste iklan murahan dia tu, memang tak sah. Memang jahanam punye pembangang yg wat iklan merapu-=rapu tu....

TENGGARAisSOUTHEAST said...

Kepada mamat April 19, 2.50am.
Aku harap, kalau ko dah banyak dapat untung dengan pelaburan ko tu, jangan le nak letak link iklan percuma kat blog aku ni. Malu le sikit.

Nak iklan, bayar kat aku dan aku akan sewakan satu ruang khas untuk ko. Jangan nak jadi macam mahasewel, semua nak percuma. Tak guna cakap untung banyak, tapi ruang iklanpun tak mampu nak bayar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI