TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Wednesday, April 18, 2012

TAMRIN YANG BERCAKAP??? KAH..KAH...KAH....

Puak-puak Pakatan kononnya terkejut dengan kehadiran Tamrin Ghafar yang berucap malam tadi di Kelab Sultan Sulaiman malam tadi sempena membilang detik 10 hari untuk perhimpunan Bersih 3.0.

Aku langsung tak terkejut. Tamrin ni kalau setakat bilang dari 1 sampai 10 memang dia tak silap. Tapi kalau lebih dari itu, dia pandai buat silap. Menurut Tamrin, "Orang tua-tua kata, menang sorak kampung tergadai, kerana nak menang, sanggup jual negara. Oleh itu kamu adalah wira, yang tidak mahu negara terjual kepada orang-orang asing, berbanding pemimpin negara (ini)". Siapa sebenarnya yang menang sorak hingga sanggup menggadaikan segalanya?

Tamrin inilah yang sanggup buat apa sahaja untuk sesuatu. Bayangkanlah Nuar Berahim yang pernah pekenakan bapanya, Allahyarham Tun Ghafar, tapi dalam PRK Hulu Selangor pada 2010, Tamrin sanggup duduk satu pentas dengan Nuar Berahim. 

Lain-lain bab Tamrin ni tak payah le aku nak sebut kat sini. Rekod dia kalau nak ditulis, mungkin seminggu terpaksa asyik buat posting tentang dia aje. Tapi kalau pembaca rasakan memang wajar berkongsi rekod "terbilang" Tamrin ni, silalah tuliskan diruang komen. Inilah kebanggaan orang-orang PKR, PAS dan DAP. Kalau Tamrin le yang bagi motivasi kepada mahasewel, maka motivasi tersebut boleh bertukar jadi mode to mati.



8 comments:

Anonymous said...

AKU RASA INTELLIGENCE DIA NI BELOW PAR.
YANG AKU TAU DIA NI DULU PUN ROMEO GILA.
MINTAK DIA JANGAN SALAH CAKAP,
NANTI TEMBELANG AKAN DI BUKAKKKKKKK

Anonymous said...

Muka takat2 set kuih pau....tok sah ghayan la nak jadi romeo....

Anonymous said...

orang kampung den .. haram tak buleh pakai langsung .. spicis lembam ... benggap ngalah budak tadika !!

addy said...

budak niiii... kencing merata...

Anonymous said...

dia masuk PKR kerana majorit penyokong PGAYR adalah spesis lembam. pasal dia kategori tu jugak. so apa lah nak diheran sangat kalau thamrin ni join PGAYR. ANWAR aka BABI pun geli nengok,,. dalam hati dia eeeeee tak selera aku orang tua ni..tapi pasal dia anak bekas pemimpin UMNO maka dia terima seadanya jer lah si thamrin lembam ni..hahahhaa

pakteh adam said...

Sudahlah tamrin.

Dik sebabkan Allahyarham ayah kamu orang tak nak sabo kamu tu.

Cermin diritu dalam dalam.

Orang bukan nya tak kenal kamu.

Kamu pun dah tua. Kalau setakat boring kerana nak menghabiskan sisa hidup yang tak seberapa tahun didunia.... akhirat tu kekal abadi... lagi kamu boring!!!

Anonymous said...

rambut jer beruban penuh.
otak sitamrin ni mana ada yg bolih pakai, sia=sia jadi anak tim PM satu masa dulu, lebih baik mati jer dari menyemak.

Anonymous said...

Si Tamrin ni 2 X 5 dengan Kadir Sheikh Fadzir tu. Dah jadi sejarah dah. Orang dah tak pandang. dua orang yang bingai ni sokong fuckatan kot-kot geng fuckatan rakyat ambik jadi calon. Ehhh ada niat jugak nak buat come back. orang fuckatan yang bingai macam 2 orang ni saja akan sokong.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI