TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Thursday, April 19, 2012

SAIFUDDIN SOKONG MAHASEWEL?


Suka aku perturunkan hasil temubual Sinar Harian dengan seorang mahasewel yang bersetinggan di Dataran Merdeka. Kordinator Barisan Hadapan Kem Protes, Mohd Aiman Abd Razab ketika diwawancara berkata, "Secara peribadi, beliau (Saifuddin) ditekan untuk keluarkan kenyataan itu, bagi saya beliau masih pro mahasiswa". (sini)

Bunyi kenyataan tersebut menunjukkan Pudin menyokong tindakan para sewel tersebut. Apakah benar apa yang dikatakan oleh budak tersebut? Kalau benar, bermakna apa sahaja kenyataan Pudin yang meminta mahasewel-mahasewel tersebut mengosongkan Dataran Merdeka hanya untuk mengelabui mata pucuk pimpinan. Kalau benar juga kenyataan sewel tersebut, maknanya Pudin memang sah talam dua muka.

Jelas sekali, Pudin dah tak laku suaranya untuk memujuk sewel-sewel tersebut. Apa yang jelas, bebudak sewel tersebut semakin keliru dengan tujuan mereka ke IPT dan juga keliru dengan tujuan mereka bersetinggan di Dataran Merdeka. Aku ingatkan bebudak ni cukup samseng, rupanya bila khemah kena roboh, placard minta mansuh PTPTN terus bertukar menjadi selamatkan khemah mereka!....mungkin esok lusa, placard mereka bertukar menjadi  jangan batal PTPTN saya.

   

2 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Hoi Anon April 19, 2012 3:34 PM Jubo lembu.

Mu sewel macam mahasewel juga kah?

Kaki auta macam Anwar Brehi dan orang PAS juga kah?

Bodoh, Tolol & Bahalul macam Mat Sabu sungguh mu ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI