TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Wednesday, May 2, 2012

CINA TAK UNDI BN LAGI DAH...

"Selepas Bersih 3.0, walaupun bergurau, saya dengar mereka kata dari 10 pengundi Cina, 9.5 tak akan undi," itu kata Mat Sabu. Seronok betul Mat 121 ni. Tentu besar habuan yang suku sakat Mat 121 ni bagi kat orang Cina masa Bersih 3.0 tu. Kalau ciput, takkan Cina sampai berani cakap macam tu. Silap-silap bukan setakat habuan duit aje yang dapat, mungkin masa Bersih 3.0 tu juga suku sakat Mat 121 mesti ada janjikan yang lebih ummmhhh lagi.

Agak-agaknya le, masa Bersih 3.0 tu, peserta Cina dapat berapa habuannya.....RM seribu, dua ribu...? Kesian kat Melayu, kabarnya cuma dapat RM seratus dua aje, tupun kena beli sendiri baju kuning.


7 comments:

Anonymous said...

Muka babi berkata... Mah... bulu mah rasa lekat kat kerongkong abang... muka rasa bergetah lagi ni, macam kena sabun... Abang tak basuh muka lagi, nak simpan air puki mah...

Anonymous said...

Pukimak punya pemimpin...inikah pemimpin parti islam?

Anonymous said...

inilah muka jeneral cibai celaka haram jadah LGE babi dan LKS Babi haram jadah!!!

Anonymous said...

Terkini dan sensasi: GEN LELAKI ESKREM TELAH DITEMUI....

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216642_216545175027873_100000171754637_1031693_454925_n.jpg

Kah kah kah kah kah..... KANTOI ALL THE TIME

Baju OREN aku mane Shidar....????

Anonymous said...

Mat sabu aljubori...

Anonymous said...

Uih, byk ke dia spent utk byr peserta mcm tu. Let say kalau ada 50ribu orang dgn 50% cina . 25 ribu x rm2k dah rm50 juta. Pastu melayu dpt rm100 x 25 ribu orang dah rm2.5 juta . Total RM52.5 juta . Hehe. Biar btol.

rakab said...

Dulu mat Sabu, sekarang ni mat Babi !!

Kepala gerombolan khinzir kuning !!

PAKATAN BANGSAT !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI