TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Saturday, May 19, 2012

KP PAS COUPLE DENGAN ABBY ABADI


He...he...he...Nasrudin couple dengan Abby? Biar betul? Kalau tengok gambar tu, memang betul le. Dia orang couple buat talkshow. Tapi tajuk talkshow tu tak le pulak diberitahu. Mungkin sahaja cakap merapu-rapu.

Maklum le sekarang ni, artis kalau nak lebih glamour, kena masuk PAS, masuk PKR atau masuk DAP. Dan pemimpin PAS, PKR dan DAP pulak, kalau nak pemes, kena pandai tackle artis. Tapi setakat ni, dia orang cuma baru dapat artis-artis yang dah diingat-ingat lupa oleh masyarakat.

Cuma nak tau, Abby dah isi borang PAS ke? Atau nak cuba, test, try dulu macam Ecah. Puas hati nanti baru isi borang! Tak ada ke artis pompuan yang nak couple dengan abang Mat Sabu, baru le ada umppp. Nak tulis ceritapun sedap le sikit.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI