TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Sunday, December 2, 2012

BILA HIMPUNAN RAKYAT DI JOHOR GAGAL

Kalau korang percaya dengan Harakah, maka korang masuk longkang le. Percaya dengan FB pencacai pembangkang, korang main tahi le.

Himpunan Rakyat di Parit Raja semalam mencatatkan kegagalan. Namun begitu, kerja memperbodohkan rakyat dah memang kerja puak Pakatan. Maka untuk menggambarkan betapa ramainya yang hadir semalam, gambar ini yang digunakan oleh puak-puak pencacai di merata FB mereka.


Mereka kata 30,000 orang yang hadir. Perghhh...keturunan "merak" ni, kalau betullah yang hadir tu ramai, bukan kata 30,000 orang, kalau ada 5,000 orangpun dah cukup, tentu mereka tak akan gunakan gambar di atas. Pasti mereka akn berbangga dengan suasana semalam. Tapi kenapa mereka gunakan gambar lama?

Untuk pengetahuan, semasa di Parit Raja semalam, Nuar tidak berbaju Melayu dan tidak bersongkok. 


Kalau betul ramai kenapa mesti menggunakan gambar lama? Kenapa tak berani keluarkan gambar-gambar semalam? Sedangkan gambar Rahman Maidin hantar borang mereka boleh siarkan, gambar Mat Sabu dapat limau mereka boleh siarkan, kenapa tak boleh tunjukkan gambar hadirin? Bukankah itu pengukur kejayaan program tersebut. Puas aku merayau di FB pencacai Pakatan, namun tak terjumpa sekepingpun gambar hadirin di program semalam. Malu kot!!!


Kesian Mat Sabu, cuma dapat limau yang masam. Apapun, kalau ko tak boleh makan limau tu sebab masam, ko jilat aje le Mat oiiiii.


2 comments:

kluangman said...

sais joined atau kami panggil matsaid joined adalah pemuka semasa ajk umno pemuda kluang pimpinan salleh dahlan, opportunis, pangkat felda dapat kerana ampu kuat, hari ni masuk pass puss sebab percaya jalan pintas cuci dosa sosial terlampau zaman buaya, tak Ada pengaruh akar umbi, berkawan pilih bulu.

Ada hajat nak Kaya lagi tu yg tak dilayan umno selepas berhenti felda.

sahar rahim said...

Mmg mcmtu ler politik cri mkn.bkn pejuang bangsa

ARTIKEL HANGAT BULAN INI