TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Saturday, August 3, 2013

APA STANDARD???

       
Perghhh.... tengok pada iklan kat atas, terliur beb! Bila agaknya dapat pakai kereta ni? Dengan tempat duduk belakang "captain seat" dan disertai dengan pemain DVD, mesti gempak kalau dapat pakai. Dah macam Alphard tuuu! Rasanya, kalau duduk kat kerusi belakang tu, rasa macam YB aje atau paling tidak toke-toke.

Itu kalau korang tengok gambar aje. Tapi kalau korang tau brand dia, apa standard beb?...apa class? cuma setakat Proton Exora Prime aje. Standard Proton cuma buat Teksi 1 Malaysia aje beb.
        
    
Tak gerek le nak pakai Proton. Malu ahhh nak naik Proton. Kalau datang function rasmi, terasa macam naik teksi pulak! Hehehe.... kalau datang naik Accord, best le sikit. Honda beb... kelembutan duduk kat dalamnya, selembut belaian "hondua" tuuuu! 
           
  

1 comment:

kluangman said...

ok sangat2, bukankah itu arahan 'we love u'k sa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI