TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Saturday, July 9, 2011

SAIFUDIN ABDULLAH NI BELAH MANA

PANGSAIfudin
Dalam orang gawat-gawat menangani ribuan manusia yang membanjiri KL, Timbalan Menteri ni boleh pulak pertikai apa yang telah diputuskan oleh kerajaan. Dah le dulu jadi hero Tamil kepada puak mahasiswa pro pembangkang. Apa cerita ni....  nak discuss apa lagi kalau dah berdepan dengan orang bebal. 

KUALA LUMPUR, July 9 — A Barisan Nasional (BN) deputy minister lamented today the failure of the ruling coalition to discuss terms with the outlawed Bersih 2.0, whose supporters have amassed in the city by the tens of thousands despite a police lockdown of the capital.
Datuk Saifuddin Abdullah told The Malaysian Insider that the government “should have discussed the proposal on how to address a peaceful assembly” as recommended by the Human Rights Commission (Suhakam).
“In terms of political communication, we have lots of repair to do,” the deputy education minister said.
sumber: KLIK


9 comments:

Anonymous said...

ini musuh dalam selimut lah

Anonymous said...

aku rasa dia ni mmg musuh dlm selimut.lucut je jawatan dia

Anonymous said...

mcm mn org temerloh blh pilih tengkorak nih...bangang betui buat malu org pahang je...

usin said...

dlm 24 jam, najib harus membuat keputusan. samada nk tolong daftarkan sipudin ni sebagai ahli pkr atau cukup setakat buang kerja je. masa makin suntuk utk hal2 nyamuk mcm ni.

Anonymous said...

korang ingat najib berani ka nak buat decision buang timbalan menteri yang emak dan bapa dia sakit kat hospital pon amat jarang dia ziarah ni??? dia ni ada idea hebat pasal politik baru weh.....mak dia meninggal pon bukan adik beradik dia yang bagitahu, orang luar yg info kat dia tu.... hebat anak yg jadi timbalan menteri ni....syabas datin!!!!

IBM said...

Salam bro. Kerajaan kena awasi Mat yg seko ni. Kenyataannya seperti ada 'udang disebalik batu'..

Dia selalu membuat kenyataan yg kontrovesi. Ada mirip kepada pembangkang...

TENGGARA is SOUTHEAST said...

Salam semua,
Diharapkan pentadbiran DS Najib cepat bertindak. Cacing dalam perut, kalau lambat diubat akan naik ke mata, kalau dah rabun nanti susah.

ajai62 said...

assalam Bro

Dia ni duduk salah pati sebenarnya... lepas ni dia mesti bela pelajar2 yang akan dibuang oleh IPTA/IPTS kerana ikut merusuh.

Anonymous said...

mamat ni sepatutnya jadi maknyah di lorong hj taib 5.

ARTIKEL HANGAT BULAN INI