TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Tuesday, October 11, 2011

ADUN KEMELAH, DATUK AYUB -SILA JAWAB CIKGU MALA

ADUN Kemelah, Datuk Ayub Rahmat kena jawab tohmahan ni. Kalau tak betul saman. Kalau nak saman jangan sikit-sikit. Kalau Cikgu Mala tak boleh bayo, letak kat rumah aku, boleh jadi orang gaji aku. Kalau menang, Datuk Ayub jangan lupa aku yang buat breaking news ni.

Datuk Ayub kena jawab dua-dua sekali ni, Si Cikgu Mala dan juga blog Wargamarhaen.

9 comments:

HHalem said...

Hai Tuan:-)

rajin bertandang ke umah Mala skrng:-)

Moh ke sana.

TENGGARA is SOUTHEAST said...

Tuan HH,
Saja nak chek, kut-kut Mat Sabu ada sana.

Mohd Khairie Tumin said...

menurut YB Datuk Ayub, beliau tidak sama sekali menaja mat2 rempit itu semua... nama beliau disalahgunakan...
Allah Maha Mengetahui...

Bingai @ Bangang said...

Dapat RM10.00 je? Apalah pokainya YB Ayub ni? betul ke tu? hehehe

Aku yang Bingai
http://tendangterajang.blogspot.com/2011/10/kj-bocor-rahsia-siapa-kroni-dsn.html

TENGGARA is SOUTHEAST said...

Sang Jakas Biru,
Biasalah, tuduh menuduh ni dah memang sarapan, makan tengahari dan makan malam PAS.

Anonymous said...

mat sabu takde chan bro, cikgu maarof "the MC king" selalu ada umah

Anonymous said...

hai cg mala!

periksa dah ke belum berita yg cg mala katakan tu? jgn hanya dengar cakap2 balaci2 yg ada disekeliling cg tu! cg dah tanya ka dgn hati kecut cg sendiri??

cacamarba said...

tu la..rm 10.00 je dgn minyak moto isi penuh..brapa la sgt.x kelas la YB Ayub..tu pn agkny RM 10 bt beli todi..mana cukup...xpa cikgu mala punya psl,sy up kasi RM100..haha..mala..mala..meleleh air liur mat sabu.kalo dpt,xtau la brapa taun plak dia x cuci misai.bau dok lekat..haha

Anonymous said...

assalam, kan lebih baik cg mala siasat sendiri, dari mendengar balaci2 cg.. tak layak dipanggil cg/yb/ memang patut perempuan tak layak jd pemimpin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI