TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Wednesday, January 11, 2012

AIMAN TAK KISAH, TAPI AIMAN KUTUK HASAN ALI


Rasanya ramai yang tak kenal siapa Aiman Athirah Al Jundi ni. Lagipun kalau tengok gambar dia kat atas tu, memang orang tengok sekali imbas aje, tak le macam tengok gambar Neelofa sampaikan Mazlan Aliman boleh usung ke hulu ke hilir gambarnya.

Aiman ni ialah Ketua Penerangan Dewan Muslimat Pas Pusat. Nampaknya dia juga tak nak terlepas peluang mengutuk Hasan Ali. Korang baca sendiri le apa yang ditulisnya kat FB dia. Mungkin dia marah agaknya pasal TV3 terlalu beri liputan pada Hasan Ali. Tapi kalau TV3 nak buat liputan atau jemput si Aiman ni rasanya tak ada commercial value! ... orang tukar channel lain.



8 comments:

HHalem said...

Dia pun mahu jugak...sbb assistant dia dah kena sumbat..

TENGGARAisSOUTHEAST said...

Tuan HH,
!!!???!!!...

Anonymous said...

apa laaa jasa perempuan ni yg dah dibuat utk islam....

perempuan ni tak layak nak cakap pasal ustaz hassan ali

cerminkan dulu diri tu...awak tu siapa...

Anonymous said...

KATA ORANG TUA2,

BIAR BURUK RUPA ASAL BAIK KELAKU
TAPI POMPUAN NI

DAH LA BURUK RUPA. BURUK LAKU, BUSUK MULUT PLAK!!

SEMOGA ALLAH BERI HIDAYAH UTK DIA SEDAR BETAPA BURUKNYA PERANGAI MUSIBAT PAS TERKINJA2 MENYANYI LAGU GEREJA TUH!

Anonymous said...

Kepada kata org tua2...

if you dont have anything nice to say, pls restrict you comments to the weather..

Horas! Hulu Langat said...

Aku suka dengan komen Anon 12:18...padat dan tepat..hahahaha!

Anonymous said...

muka mmg x da seri lgsg.jauh nk npk ad nur.mmg hdoh sgnp sgi.spe la sdi dgr pnrgn y dia bg.y bta mta n bta hti.hurm.....

Anonymous said...

oo cek ainon janda muda tk tergoda (nyanyian S.Jibeng)kalau nk disiarkan dlm TV3...kagnkang jeeeeeeeeeeeeeeee..tentu komando PAS SYYYYYOOOkkkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI