TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Wednesday, January 25, 2012

HARAP DS ROSMAH SAMAN, JANGAN TERIMA PERMOHONAN MAAF

Semalam bukan main garang lagi si Andrew Horney mempertahankan apa yang ditulis dan didakwanya terhadap DS Rosmah dalam ruangan Private Sydney dalam Sydney Morning Herald.

Hari ni bila Carl Kapp mengeluarkan kenyataan bahawa memang benar bahawa DS Rosmah ada membuat pembelian dikedainya tetapi tidaklah dengan jumlah yang besar sepertimana yang digembar-gemburkan oleh Andrew, dengan cepat si Andrew menyalahkan pihak Kapp. 

Nampaknya penulis picisan Australia tersebut dah gelabah. Diharapkan agar kali ini DS Rosmah akan mengambil tindakan saman untuk membersihkan namanya. Mungkin dengan cara ini akan turut mendiamkan mulut pembangkang yang macam longkang terutamanya si Mahfuz The Bean.


3 comments:

Anonymous said...

Baru aku nak sebut, nanti budak asutrali tu akan 'minta' maaf le, tapi itu pun 'duit' lagi nak kena bayar.

MELAYU KULAI said...

Blog tuan yang hebat telah saya pautkan.
Harap tuan dapat pautkan blog saya juga. TQ.
www.melayukulai.info

TENGGARAisSOUTHEAST said...

Salam Tuan Melayu Kulai,
Blog tuan telah saya paut semenjak saya mula berblog lagi, dalam kolum TERKINI. Cuma mungkin blog tuan ada masalah dengan Feedburner, tu yang kengkadang dia lambat update.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI