TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Friday, February 17, 2012

BETUL KE NUAR JUMPA PEMIMPIN HAMAS?

Nuar Berahim bukan main lagi bangganya menunjukkan gambar-gambar dia berjumpa dengan pemimpin Hamas. Beria-ia sungguh terutamanya bila berceramah, berjalan keliling pentas menunjukkan gambar dia bersama dengan Khaled Meshaal.


Tapi betul ke dia ada berjumpa dengan pemimpin Hamas tersebut baru-baru ini? Tandatanya tersebut bukan sahaja datang dari orang-orang kat Malaysia, malah Autralia/Isreal & Jewish Affairs Councill yang berpangkalan di Australia juga tertanya-tanya. Malah kalau diteliti dari laporan AIJAC tu seolah-olah mereka tak yakin pertemuan tu berlaku. Maklum le, Nuar bukan nama kecil di lingkaran Yahudi, maka tak kan le pertemuannya dengan pemimpin Hamas tidak mendapat liputan. Satu-satunya sumber yang ada hanyalah dari tweeter Nuar sendiri dan Keadilan Daily. Pelikkan?

Sumber SINI

Malahan gambar yang AIJAC dapatpun sumbernya adalah dari gambar yang sama yang Nuar tweets. Jangan-jangan Nuar temberang tak?


1 comment:

Cikgu rokiah said...

Mungkin photoshop....mamat hamas tu hulur tangan kanan...naper tangan kiri nuar yg letak atas tangan hamas tu....ni mcm fotoshop kantoi jer....Tangan kanan nuar mana?...tengah meraba bontot hamas tu ke?

ARTIKEL HANGAT BULAN INI