TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

IKUTI TiS DI FB

Friday, February 10, 2012

KADIAG PAKAI BOMOH?

Tak sangka aku, punya ramai yang berjawatan dalam UMNO, semuanya dapat melalui lobi menggunakan wang. Senang cerita, jawatan tu dibeli kecuali Kadiag. Itu kata Kadiag anak Sheikh Fadzir. Kadiag dapat jawatan sebab orang suka dia agaknya. Dia tak lobi. Mungkin sebab muka dia ada iras hero tamil, maka tu le agaknya dia dipilih. Kalau tak pun, Kadiag bayar kat bomoh. Minta bomoh tolong, tu yang dalam tak sedar, perwakilan UMNO pilih Kadiag. Cisss...

Tak habis-habis si Kadiag ni nak memburukkan UMNO yang dah membuatkan dia kaya raya. Entah apa lagi yang dia nak, aku pun tak tau le. Agaknya nak bertanding lagi dan jadi menteri semula kot. Ataupun dah bosan, bila beli surat khabar, bukak internet, dah tak ada cerita fasal dia lagi? 

Kalau Kadiag nak enter frame balik dalam politik UMNO, tak apa, dialu-alukan. Bukannya susah, bukan ke semua benda dalam UMNO boleh dibeli dengan duit (Kadiag cakap kat SINI), maka melabur le sikit, ko kan kayo giler. Tapi sebelum UMNO nak terima pembelian Kadiag (kalau betul UMNO ada jual jawatan), aku harap Kadiag ni dihantar untuk pemeriksaan mental dulu. Aku rasa dia ni macam dah mereng sikit.

2 comments:

Anonymous said...

bangsat ni la haram jadah besar..,

lidah bercabang...

lu pun kaki main duit la sial...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Kadiaq....apa la hang ni....betul le...perangai hang macam kulit hang 2.Lidah bercabang....dasar banyak keturunan darah sblah sana.Kalau macam Mahathir...melayu le....tapi kadiaq ni banayak darah gelap.Lidah becabang.Kadiaq....kadiaq!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL HANGAT BULAN INI