TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN

Thursday, February 9, 2012

POK NIK MENCARUT KAT FUAD ZARKASHI

Marah bebeno Pok Nik bila YB Fuad Zarkashi cakap bahawa dia perlu ditarbiah semula. Pok Nik mana boleh terima. Taraf dia dah wali, malah ada yang mengangkat dia setaraf Nabi. Nak tarbiah apa lagi.

Tapi kalau tengok ayat yang dia jawab semula untuk Fuad Zarkashi, nampaknya memang dah macam tak ada sabar lagi kat Pok Nik ni. Kalau cam tu bunyinya, title Tok Guru pun tak layak.


Ni le payahnya, kalau orang yang sentiasa berasa bahawa dirinya sentiasa betul dan orang lain lebih bodoh darinya. Akhirnya sendiri menampakkan kebodohannya. Kalau betul Pok Nik bijak, pasti bukan itu jawapannya dan pasti Fuad Zarkashi akan berguru dengannya!


3 comments:

Anonymous said...

Pok Nik cadangkan mencari kebenaran dlm tandas. Setuju sangat sebab syaitan kan kwn dia

Anonymous said...

BANGUN PAGI SEBELUM SOLAT SUBUH ELOK CERMIN DIRI DAHULU...LIHAT PADA TANGUNGJAWAB SEBAGAI PEMIMPIN KEPADA RAKYAT KELANTAN. PEMIMPIN YANG GAGAL DALAM PENTADNIRANNYA DINGGAP PEMIMPIN YANG PALIN GCELAKO DALAM PEMERINTAHANNYA. ISLAM SENDIRI TELAH MENGAJAK UMATNYA MEMBUAT PERUBAHAN . BACALAH HADIS NABI BANYAK-BANYAK DAN JANGAN HANYA SYOK SENDIRI DENGAN FATWA SONGSANG..TAKBIR ALLAHU AKBAR.

Anonymous said...

Nik Aziz ni kan contoh ulama su'..yakni ulama jahat. Kalau Rasulullah hidup dizaman ini sudah pasti di arahkan agar Nik Aziz ni dipenggal kepalanya.

ARTIKEL HANGAT BULAN INI